PJG Toneel Empe

 

Welkom op de website van 

Toneelvereniging PJG te Empe


Wat hebben we weer genoten van de voorstellingen op 8 en 15 februari! We willen iedereen bedanken voor het bezoek, de sponsoring en andere steun.

Tot volgend jaar!  De foto's volgen z.s.m. op de website.


Zet 30 januari en 6 februari 2021 alvast in je agenda.

                   

 


Tante Bella's Beautysalon

Geschreven door Henk Roede;


Tante Bella, de tante van Berend en Albert is overleden. Berend en Albert hebben hier niet erg om gerouwd, want een goede band met hun tante hadden ze niet. Sterker nog, eigenlijk zijn ze wel blij met haar overlijden, want ze hebben nu een erfenis!

De erfenis bestaat uit een ietwat verpauperde beautysalon. Berend is er van overtuigd dat de beautysalon met een likje verf en wat kleine aanpassingen voor goud geld te verkopen is. Maar tot de verkoop moet de beautysalon wel gewoon doordraaien, de broers zijn optimistisch want wat is nou het verschil tussen een likje verf en een likje crème? Gelukkig hebben ze stagiaire Suzan die hen uit de brand kan helpen, want zo’n gemakkelijk klantenbestand had tante Bella nu ook weer niet. En zijn de beide heren wel de enige erfgename van tante Bella?

Al met al doen er zich genoeg problemen voor die de meest absurde situaties veroorzaken in deze klucht, met een wervelwind aan gebeurtenissen.


Wij hopen u allen weer te mogen ontvangen bij 't Oortveld te Empe.